Adresa Južni bulevar 120-122, Beograd
Telefon +381 63 333 744 +381 69 633 640
E-mail office@biromost.com

Beograd na vodi

Agencija Biro most kao zastupnik je  prodala prve nepokretnosti na samom početku izgradnje projekta Beograd na vodi. Biro most je jedan od najupešnijih zastupnika u prodaji stanova u projektu Beograd na vodi dobivši status zlatne agencije 2018 za prodaju stanova. Nudimo Vam kompletnu logistiku, PREKOREDNO zakazivanje termina za obilazak stanova, pravovremeno informisanje o slobodnim stanovima kao i zakazivanje za predprodaju stanova u novim objektima u okviru projekta Beograd na vodi. Sa posebnom pažnjom obezbeđujemo sve elemente za uspešan završetak ovog pravnog posla. Za Vas potpuno BESPLATNO.

 

 

 

BW Kula

The Residences at The St. Regis Belgrade vam predstavljaju luksuzne i u svakom pogledu izvrsne apartmane prilagođene vašem specifičnom ukusu.

Sa neponovljivim pogledom na reku, gradski pejzaž Beograda i njegovu okolinu, u ovim jedinstvenim apartmanima ćete se osećati kao da ste na vrhu sveta.

Više

BW Terraces

Svaka odlika ove zgrade je pažljivo dizajnirana kako bi omogućila lakoću življenja – zatvoreni bazen i teretana sa staklenim zidovima, prostor za jogu i rečni ponton odmah ispred ulaza u BW Terraces.

Jedinstvene terase sa fenomenalnim panoramskim pogledima će učiniti da se zaista osećate kao da je vaše okruženje deo vašeg doma.

Više

BW Terra

Stambene jedinice u okviru zgrade BW Terra projektovane su prema raznovrsnim potrebama budućih stanara: od stilski osmišljenih garsonjera, jednosobnih i jednoiposobnih stanova, koji će biti optimalan izbor za investitore, pojedince i mlade parove, do toplih dvosobnih i trosobnih jedinica, idealnih za porodice sa decom kojima je potreban veći prostor.

Konačno, za one koji traže savremen životni stil u najboljem izdanju, BW Terra nudi vanserijske četvorosobne penthaus apartmane sa predivnim pogledima.

Više

BW Aria

- Život sa pogledom na reku;

- Preko puta škole;

- Podzemni parking;

Više

BW Simfonija

Nova dvanaesta zgrada, BW Simfonija, obuhvata dve kule jedinstvenog arhitektonskog izraza sa ukupno 280 stambenih jedinica.

Kula A je petnaestospratnica sa dve dodatne uvučene etaže, koja zauzima severni deo parcele i pretežno je orijentisana u pravcu istok-zapad, sa pogledima koji se pružaju ka Beogradskoj tvrđavi, Bristol parku, reci Savi i ušću. Jedan sprat niža Kula B zauzima južni deo parcele i pretežno je orijentisana u pravcu severozapad-jugoistok, s pogledima na reku Savu, Kulu Beograd i Bristol park.

Više

BW Verde

BW Verde je nova višespratnica koja nudi širok izbor modernih stambenih jedinica različitih veličina, idealnih za spokojan i zdrav savremen život.

Osim neposredne blizine savske obale, Kule Beograd i Galerije Belgrade, velika prednost za stanare BW Verde biće direktan pristup novom parku sa neometanim pogledima na ovu oazu mira i zelenila.

Više
AKCIJA

BW Metropolitan

BW Metropolitan je prepoznatljiva stambena zgrada, koja dočekuje goste Beograda na vodi zahvaljujući svojoj poziciji na ulasku u projekat, na početku glavnog bulevara.

Lociran u živahnom delu projekta, u blizini W Belgrade, odlično je povezan sa drugim delovima grada kroz mrežu javnog prevoza. Do Sava Promenade, kancelarijskih prostora i hotela svetske klase, BW Galerije i Kule Beograd stiže se kratkom šetnjom.

Više

BW Arcadia

BW Arcadia se nalazi u tački spajanja najvažnijih komercijalnih i rekreativnih sadržaja Beograda, dok se njegovi poslovni i istorijski centri nalaze u neposrednoj blizini.

Locirana u centralnoj zoni kompleksa Belgrade Waterfont, BW Arcadia se nalazi nadomak poznate boemske četvrti Savamala.

Više
AKCIJA

BW Aurora

Locirana preko puta Parka Beograd, nadomak reke i Sava Promenade, BW Aurora predstavlja ideal savremenog života, gde se urbani prostor harmonično uklapa u zelenilo.

Brojne pogodnosti kao što su privatna garaža, obdanište, igrališta i mnoge druge, pružaju kvalitet i udobnost u svakodnevnom životu.

Više

BW Magnolia

BW Magnolia vam nudi prostrane i prelepo uređene stanove sa privatnom baštom i podzemnom garažom.

U blizini su pešačka zona na obali reke, igrališta za decu i sam centar grada, što ove stanove čini idealnim za porodice ili osobe koje traže mirno okruženje na samo nekoliko minuta od gradskih dešavanja.

Više

BW Vista

BW Vista vam nudi udobne, funkcionalne i elegantno dizajnirane stanove, u blizini same obale reke Save i popularnog šetališta Save Promenade.

Sa pogledom na reku i grad od kojeg zastaje dah i sjajnim pogodnostima za stanare zgrade, BW Vista je idealna investicija.

Više

BW Parkview

BW Parkview vam nudi udobne i funkcionalne stanove tik uz najlepši park u Beogradu.

Stanovi u BW Parkview su idealni za porodice sa decom koja vole aktivan život u prirodi, a obdanište u samoj zgradi je idealno za aktivne roditelje sa zahtevnim dnevnim obavezama.

Više

Zakon o prodaji

Ovim zakonom uređuju se uslovi i način za obavljanje i unapređenje trgovine…

 

Download

Saveti za prodaju

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.

 

Download

Ugovori

Ugovor o posredovanju za prodavca
Ugovor o posredovanju za kupca

 

Download
Call Now Button